Welkom!

Met wat ik zal schrijven in dit blog, wil ik jou meenemen in een filosofische reis langs diverse thema’s en ervaringen. Zonder specifiek doel, maar wel met het motief om te ontdekken. Vanuit nieuwsgierigheid, verwondering en een honger naar het willen begrijpen hoe de wereld en de mensen die deze wereld bevolken, in elkaar steken. Als je deze reis met mij onderneemt, stel je dan open: open voor andere visies, meningen en ervaringen. Zonder oordeel. Laat je verwonderen door datgene wat er gebeurt op dat pad wat naast het jouwe loopt. Misschien kruisen onze wegen. Verdwalen we op dezelfde punten. Mogelijk gebeurt dat niet. Maar dat maakt niet uit. Wijsheid begint bij verwondering. Niet bij overeenkomstigheid maar bij verbazing om dat wat anders is. Mooier dan gedacht, slechter dan gehoopt, schoner dan verwacht, beter dan gedroomd.

Tags

No responses yet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *