Kunstveiling 2021

V E R B I N D I N G

Verbinding is de titel van dit kunstwerk. Een werk waar veel tijd, veel weglaten en nog meer lijntjes in zitten. De met fineliner getekende vogel is gebaseerd op het thema van de kunstveiling waar dit werk een onderdeel van is. De 25 kunstenaars die deelnemen aan dit project, hebben allemaal dezelfde vogel als inspiratiebron gebruikt.

Voor meer info:

De vogel raakt de aarde en staat in verbinding met de lucht. Zij landt, af en toe, om uit te rusten terwijl ze vaker nog met het hoofd en lijf in de wolken is. Zij weet wat speelt, speelt mee én heeft overzicht als zij haar vleugels uitslaat. Af en toe uitzoomen; uitstijgen boven de werkelijkheid om die werkelijkheid te leren begrijpen in de context van een groter geheel. En dan inzoomen. Deel zijn van dat geheel. In verbinding delen en ontvangen.

Tags

3 Responses

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *